hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Fart fokuserer bare på poeng
Fart-trener Anders Bredesen innrømmer nå at toget er gått for Farts videre eksistens i Toppserien for denne gang. Nå fokuserer han bare på poeng.

Publisert: 13.sep.2008 06:01
Oppdatert: -
HAMAR: - Muligheten for at vi skal overleve i Toppserien, er mikroskopiske. Vi har hengt i en tynn tråd lenge, men nå er tråden tynnere enn en fiskesene, sier han malerisk.

Bredesen fokuserer nå heller på å knekke koden som skal gi poeng. Han har lagt opp til delmål for resten av sesongen, hvor det å ta poeng er helt sentralt.
- Og poeng har vi ikke gitt opp. Får vi tilbake fandenivoldskheten vi hadde i fjor, burde det være sjanser.
- Vi visste at årets sesong ville bli tung og det er ingen overraskelse at vi er et bunnlag. Det som derimot overrasker meg, er at vi fortsatt står med smultring i poengkolonnen. Men vi har hatt alle marginer i mot.
Fart drar til Bergen for å møte Arna-Bjørnar uten tre av sine faste førstelagsspillere. Ane Olsen, Ida Grubben og Anita Lindgren står over. Obligatorisk skoletur, skade og karantene er årsakene.
- Jeg ser ikke negativt på det. At disse tre ikke spiller, betyr at vi får prøvd tre nye spillere, sier Anders Bredesen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke