17. sep
Skuffet: Frode Bekk var skuffet etter tapet mot Bossekop.
Foto: Pål Jacobsen
 
Fart med begge beina i bunnstriden
Fart spilte en svært svak førsteomgang, noe som gjorde at jentene fra Øvre Vang måtte reise hjem uten poeng. Dermed ligger Fart bare to poeng unna nedrykk.

Publisert: 08.okt.2017 15:58
Oppdatert: 08.okt.2017 15:58

Bossekop - Fart 2-1

Fart var ikke til å kjenne igjen fra kampen mot Lyn. Nå ligger Fart fattige to poeng over streken. Der ligger Fart sammen med Grei og Amazon Grimstad på 23 åpoeng.

Inder streken ligger Kongsvinger med 21 poeng og sist ligger KIL/Hemne med 19 poeng.

Kan avgjøre sjøl

De tre resterende kampen blir en nervekrig, men Fart kan avgjøre det sjøl. Trener Svein Jota likte ikke det som skjedde i Alta.

- De første 45 minuttene var svake. Vi viste hva som ventet oss, men gjorde ikke noe med det. Bossekop spiller enkel fotball. De banker bare ballen så langt dem klarer, for så å vinne ball nummer to. Slik spilte dem i 90 minutter. Av vi ikke klarer å gjøre noe med det, er skuffende, sier trener Svein Jota.

Tidligere Fart-spiller Ida Grubben scoret det første målet for hjemmelaget. Åtte minutter etter Grubbens mål, doblet hjemmelaget ledelsen.

For Fart var det innbytter Elise Hårberg som scoret etter 85 minutter.

Få sjanser

- Vi klarer ikke å produsere mange nok sjanser. Kun noen få fikk vi til. Det er litt skuffende, for i andre omgang eide vi ballen, fortsetter Jota.

På Fart var det kun en spiller som får godkjent. Midtstopper Maren Kristine Andersen spilte sin kamp nummer 19 for sesongen og har vært god i samtlige kamper. Det står det respekt av.

Neste kamp for Fart er hjemme mot Åsane førstkommende søndag, før laget tar turen til Trondheim og KIL/Hemne. Sesongen avsluttes hjemme mot Urædd 4. november.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke