buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Spikeren i kista: Ida-Helen Svindland ble så glad da hun scoret 4-2-målet. Camilla Bekkevold (t.v.) og Dorthea Glorud kommer jublende til. Foto: Pål Jacobsen
 
Fart reiste seg mesterlig
Fart spilte godt og kontrollerte kampen mot Fløya. Så ble det bråstopp i 20 minutter, men rødtrøyene kom med en sterk sluttspurt og scoret to meget fine mål.

Publisert: 18.jun.2017 21:48
Oppdatert: 18.jun.2017 22:24

Fart – Fløya 4–2.

Dette var kampen Fart måtte vinne. Og vant. Etter de første 45 minuttene var det ikke mulig å se at dette skulle bli en jevn og spennende kamp.

Produserte sjanser

Maren Kristine Andersen og Dorthea Glorud scoret målene i første omgang. I tillegg produserte hjemmelaget flere store sjanser. Spillet ble bedre og bedre, og Fart hadde full kontroll.

– I de første 45 minuttene spiller vi god fotball. Vi spiller godt over hele linja og burde ha scoret langt flere enn de to vi scoret, sier trener Frode Bekk.

Hva som skjedde med Fart i starten av andre omgang, er ikke lett å forstå. Fløya fikk en drømmestart og scoret et billig mål etter bare fire minutter. Fart fikk den store skjelven og fikk ikke til noe som helst. Etter 62 minutter ble det bare verre. Fløya utlignet til 2–2 og Fart så rystet ut.

Veteranen tok tak

Med Lene Bredesen ut med skade, var det kun en spiller igjen med mye rutine og hun tok virkelig tak.

Inger Ane Hole som har spilt mange sesonger i eliteserien med Tronheims-Ørn skjønte heldigvis alvoret. Rolig gikk hun bort til frustrerte medspillere og roet de ned. Spillerne forsto veteranen og vipps så var Fart ikke til å kjenne igjen.

– Jeg følte jeg måtte gjøre noe. Det var ikke noe hokus pokus. Bare småpratet med jentene. Fikk dem til å senke skuldrene. Gjøre det enkelt framfor noe vanskelig. Dette skulle vi ikke tape, sier Inger Ane Hole.

Herlige mål

Da det sto 76 minutter på kampuret, våknet Dorthea Glorud igjen. Hun fintet en Fløya-spiller nesten opp på tribunen. Et knallhardt innlegg med venstrebeinet satte spissen Kristin Blien pannebrasken på og ballen gikk utakbart forbi Maria Aspenes i Fløya-målet. Farts desidert flotteste scoring så langt i sesongen.

Innbytter Ida-Helen Svindland ville også være med på festen. Fem minutter før slutt satt hun fram høyrebeinet og ballen gikk i bue over alle og gikk inn helt ved stolpen.

Mange var gode i denne kampen, men Inger Ane Hole, Kristin Blien og Dorthea Glorud var noen knepp bedre enn de andre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat