hacklink
buy instagram followers
19. sep
Avgjorde kampen: Med sine to mål avgjorde Dorthea Glorud kampen.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Fart scoret på overtid
Sjøl om Bossekop ligger fortapt i bunnen av tabellen, ga dem Fart knallhardt motstand. Dorthea Glorud ble kampens store profil med sine to mål. Det siste kom etter 94 minutter.

Publisert: 30.jun.2018 20:36
Oppdatert: 30.jun.2018 20:35

Bossekop - Fart 1-2

Fart kom godt i gang og hadde kontroll fra start av. Dorthea Glorud scoret sikkert etter bare 14 minutter. Noe som ga ro i rekkene.

Bossekop ga seg ikke. Det er ikke første gang denne sesongen Bossekop ligger under i målprotokollen. De kjørte på og fikk sin scoring etter 35 minutter.

Bedre og bedre

Fart har fått en egen evne til å stå på til siste slutt. I de siste 45 minuttene produserte Fart den ene sjansen etter den andre. Nå skal det sies at hjemmelaget også fikk sine sjanser. Blant annet hadde Bossekop et godt skudd som traff tverrliggeren.

Trener Finn Willy Taugbøl var strålende fornøyd på måten jentene ville vinne på.

- Dette var en svært viktig seier for oss. Skal vi være med i toppen, må slike kamper vinnes. Måten jentene utfører oppgavene sine på, imponerer meg mer og mer. Dette har blitt en gjeng som aldri gir seg. Vi fikk med oss alle tre poengene på grunn av at vi aldri ga oss, sier trener Taugbøl.

Mål på overtid

Den innstillingen spillerne har i laget, var årsaken at de kan reise hjem med alle tre poengene til Øvre Vang.

- Måten vi vinner på er bare herlig, sjøl om hjertet ikke tåler slik. Dortheas mål etter 94 minutter, var bare nydelig. Jeg tenker også på Bossekop. Dem har tapt det som kan tapes i år. Å få en slik til midt i trynet, må være tøft for spillerne. Slik er fotballen. Vi kan bare nyte dette nå sier treneren.

Det var mange som var gode i denne kampen. Tomålscorer Dorthea Glorud er selvfølgelig nevnt. Høyreback Sina Sagbakken spilte en av sine aller beste kamper. Hennes valg og herlige innstilling, gjorde henne til en av kampens store profiler. Mina Kjørum på høyrekanten skal heller ikke glemmes.

Dortheas siste kamp

Tomålscorer Dorthea Glorud spilte sin aller siste kamp for Fart, for denne gang. Nå venter studier i USA. Fart har en stor oppgave med å prøve og erstatte Dorthea som har spilt sin aller beste sesong så langt.

Farts lag: (4-3-3): Lene Lauve - Sina Sagbakken, Mathilde Harviken, Maren Kristine Andersen, Ane Nyløkken Helseth - Natalie Nilsen, Mina Jevne Etnestad, Marthe Taugbøl - Mina Kjørum, Dorthea Glorud, Camilla Bekkevold (Frida Dybvig Haugen fra 75.)

Mål: 0-1 Dorthea Glorud (14), 1-1 Marie Kjellmann (35), 1-2 Glorud (90+4).

Gult kort: Marie Kjellmann, Bossekop. Natalie Nilsen, Fart.

Dommer: Erik Brenli, Tana Ballklubb.

Tilskuere: 50. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke