17. sep
SCORET TRØSTEMÅLET: Dorthea Glorud (rød trøye) scoret Farts mål.
Foto: Pål Jacobsen.
 
Fart tapte fortjent
Fart tapte fortjent mot et svært robust Øvrevoll/Hosle. Tre cornere i første omgang, ble omgjort til mål. Duellspillet var ikke bra i det hele tatt.

Publisert: 19.aug.2017 19:31
Oppdatert: 19.aug.2017 19:30

Øvrevoll/Hosle - Fart 5-1.

Selv om Fart tapte fortjent, lyver resultatet litt. Fart slipper inn svært enkle mål. Tre corner ble til mål for hjemmelaget. De to siste målene til Ø/H kom på to overganger i andre omgang.

Trener Frode Bekk like ikke starten på høstsesongen.

 - Tapet er fortjent, men vi slipper inn alt for enkle mål. Ø/H er store og sterke og vi ble for små i duellspillet. Når vi først er mindre enn dem, må vi bare gå hardere i duellene. Det gjorde vi ikke og da får vi som fortjent, sier trener Frode Bekk.

På stilling 2-0, ble Farts Dorthea Glorud felt langt innenfor sekstenmeteren. Et soleklart straffespark til Fart. På en merkelig måte klarte dommer Hanne Marit Normann å få hendelsen utenfor og da ble det bare et frispark.

Dorthea Glorud scoret Farts trøstemål. Unge frøken Glorud var alene med keeper to ganger, men bare en gang ble det mål av det.

På Fart var det ingen som var bedre enn andre. Jevnt over en svak kamp. Frode Bekks oppgave nå er å få nullstilt jentene til kommende hjemmekamp. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke