Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
BEST: Camilla Bekkevold var klart bortelagets beste utespiller.
FOTO: Pål Jacobsen.
 
Fart tapte, men Bekk ser fremgang
Fart tapte 5-1 på bortebane mot Øvrevoll Hosle.

Publisert: 24.mai.2014 18:14
Oppdatert: 24.mai.2014 18:13

Fart klarte ikke stoppe Silje Nyhagen som satte hele fire mål for Oslo-laget. Til tross for å ha sluppet inn hele 11 mål på de siste to kampene ser trener Frode Bekk lyset i enden av tunnelen. 

SER FREMGANG

Områdene Bekk ser lyst på er jentenes innsats som førte til at de produserte flere sjanser. Kristine Lonkemoen satte inn Farts første og eneste mål ett minutt inn i første omgang. Etter nettkjenningen virket det som om jentene fikk litt blod på tann, men det hjalp lite når forsvaret ikke klarte å henge med.

FOR DÅRLIGE I FORSVAR

- Forsvaret er under en hver kritikk, der må det gjøres noe fram mot neste kam, sier trener Frode Bekk etter tapet lørdag.

Camilla Bekkevold måtte ut etter å ha fått en kjenning etter en gammel skade, men til HA-sporten forteller hun at dette ikke er noe alvorlig og at hun vil være klar til neste kamp.  

Fart møter Lyn på hjemmebane førstkommende torsdag. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke