buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OPPRYKK: Ane Nyløkken Helseth (t.h.) skulle spille kveldens kamp.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Fart til 2. divisjon uten kamp
Farts lag i 3. divisjon skulle spille avgjørende kvalifiseringskamp til spill i 2. divisjon i kveld. Fjellhamar kunne ikke stille lag og Fart tilkjennes tre poeng. Dermed blir det opprykk til 2. divisjon for andrelaget.

Publisert: 16.nov.2017 10:23
Oppdatert: 16.nov.2017 10:23

Sjøl om Fart i virkeligheten ikke er klar for opprykk før klokka 22.15 i kveld (Da kampen skulle være ferdigspilt), er det klart det blir spill både i 2. divisjon og 1. divisjon i Øvre Vang kommende sesong.

Frode Dalseng i Fart sa det slik.

- Det blir ingen kamp i kveld. Begrunnelsen fra Fjellhamar er at de har så mange skader i laget, at de ikke kunne stille lag. Jeg foreslo at vi kunne spille kampen senere, men det ville ikke Fjellhamar. Jeg vil ikke juble før i kveld. Da blir det bekreftet at vi rykker opp. Du får ta en prat med Lars Sandvik i Indre Østland Fotballkrets, sier Frode Dalseng.

Det gjorde vi og fikk dette svaret.

 - Så lenge Fjellhamar ikke stiller til kamp, blir det tre poeng til Fart og tre plussmål i målprotokollen. Jeg må allikevel presisere at det ikke er hundre prosent klart før kampen skulle ha vært ferdigspilt (klokka 22.15 torsdag), sier Lars Sandvik i fotballkretsen.

Fjellhamar tapte hele 1-11 i første kvalifiseringskamp mot Høybråten/Stovner, og har null poeng og 1-14 i målforskjell, noe som gjør at klubben kanskje ikke ser noen mulighet til opprykk.

Dermed har Fart seks poeng av seks mulige og rykker opp sammen med Høybråten/Stovner og Drøbak-Frogn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat