buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TRE BAKLENGS: Keeper-vikar Lisabet Johansen var, etter trener Anders Bredesens mening, Farts beste spiller i kampen mot Arna-Bjørnar.
 
Fart tok seg selv i kragen
Arna-Bjørnar - Fart 3-0 Fart tok seg selv i kragen mot Arna-Bjørnar etter 0-7-tapet for Asker forrige helg. Laget la vekk finspillet, brettet opp ermene og satte innsatsen i høysetet i Bergen.

Publisert: 15.sep.2008 06:15
Oppdatert: -
HAMAR/BERGEN: - Det var stor bedring i hele laget siden kampen mot Asker. Vi hevet oss mange hakk, sier Fart-trener Anders Bredesen. Han var meget godt fornøyd med det laget hans viste av innsats og tæl mot Bergen-laget.
Høyere på banen
Noe av hemmeligheten bak framgangen, var at Anders Bredesen kommanderte jentene høyere opp på banen, for å forsøke å feste grep på Arna-Bjørnar. Og selv om hjemmelaget hadde flere store scoringssjanser, klarte Fart-forsvaret på en mesterlig måte å ri av de mulighetene som kom.

Fart hadde også sine muligheter til å score. Den største hadde innbytter Ida Jacobsen som kom rett fra benken og alene med Arna-Bjørnar-keeper Erika Skarbø. Bare en vellykket lobb sto igjen før Fart kunne tatt ledelsen i Bergen, men dessverre fanget Skarbø forsøket fra Jacobsen.

Sprakk mot slutten
Da var samtidig løpet kjørt for fartingene. En kjapp overgang, førte til at Tina Agrøy ble spilt fri ute på siden. Hun gikk mot mål og scoret via stanga til Fart-målvakt, Lisabeth Johansen.

Arna-Bjørnar scoret ytterligere to mål de siste 20 minuttene, men Anders Bredesen så ikke svart på situasjonen etter kampen.
- Det er ingen tvil om at Arna-Bjørnar er et bedre lag enn oss, men måten jentene skred til verket på, var rørende å se på. I denne kampen blødde jentene for drakta og klubben, med slik innsats ser jeg fortsettelsen lyst i møte. Da har vi noe å bygge på i neste års 1. divisjon.

Tatt på tempoet
Den store forskjellen fra tidligere kamper, var at vi nå, jobbet mer sammen enn hva vi har gjort tidligere. Det ble riktignok tungt mot slutten, men det kommer av at vi blir jagende i stedet for å føre kampen selv. Motstanderen tok oss på tempoet mot slutten av kampen, sa Anders Bredesen som mente at målvakten Lisabeth Johansen, var Farts desidert beste spiller i kampen og at Marthe Sollien gjorde en solid jobb for laget på midtbanen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat