17. sep
Dorthea Glorud satte ballen i mål allerede etter fire minutter, men målet ble annullert. FOTO: Pål Jacobsen
 
Fart var best, men tapte
Det ville seg ikke for Farts damer i sesongåpningen. Fire skudd i tverrliggeren, et annullert mål og bom på åpent mål var medvirkende til at de tapte 2-1 borte mot Lyn.

Publisert: 17.apr.2017 17:32
Oppdatert: 17.apr.2017 17:48

Lyn - Fart 2-1

Fart hadde en vanskelig oppgave borte mot forhåndsfavorittene Lyn i serieåpningen i førstedivisjon for kvinner.

Men Fart åpnet kampen bra. Allerede etter fire minutter satte de ballen i mål, men målet ble annullert. En annullering som kunne se ut som en feilaktig avgjørelse av dommeren.

Og det stoppet ikke der. På stillingen 0-0 i første omgang ble Fart også snytt for et soleklart straffespark.

Rett før pause var det derimot hjemmelaget som fikk uttelling. Først satte Benedikte Sand Birkelund inn 1-0 etter 41 minutter, før Emilia Ruud doblet ledelsen fire minutter senere. 

Tverrliggerskudd

Dermed hadde Fart en stor jobb foran seg i andre omgang. Etter 63 minutter fikk de uttelling da Inger Ane Hole reduserte til 2-1.

Men Fart hadde marginene mot seg, og flere scoringer ble det ikke i kampen. Det til tross for at Fart i løpet av kampen hadde hele fire skudd i tverrliggeren. I tillegg bommet de på åpent mål på overtid.

Lyn kunne juble for tre poeng, mens Fart måtte sette kursen hjemover med tap i bagasjen i en kamp hvor de hadde fortjent poeng.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke