hacklink
18. sep
BRA DRIV: Gun­hild Solberg sco­ret det vik­ti­ge and­re­må­let for Fart. Her lø­per hun for­bi sin oppas­ser. Foto: Pål Jacobsen
 
Farts effektive sjokkåpning
Nes­ten alt klaf­fet for Fart i star­ten av kam­pen. To mål på fire mi­nut­ter. I til­legg var Ane Nør­ste­bø ale­ne med keep­er to gan­ger, før sta­di­on­uret vis­te fem mi­nut­ter.

Publisert: 02.mai.2014 04:00
Oppdatert: 02.mai.2014 04:00

Det så ut som om det skul­le bli en­kelt for Fart. Spil­let de pres­ter­te i star­ten av kam­pen, var rett og slett im­po­ne­ren­de.

Knall­start

Først var det midt­ba­ne­sli­te­ren Kris­tine Lon­ke­moen. Hen­nes vel­plas­ser­te skudd et­ter bare fire mi­nut­ter var bor­te­la­gets keep­er sjan­se­løs på.

Hjem­me­la­get fort­sat­te å pres­se Kaup­an­ger bak­over på ba­nen, og fire mi­nut­ter se­ne­re var det spis­sen Gun­hild Sol­bergs tur. Et­ter en cor­ner fikk hun stå helt ale­ne for­an keep­er Kari­an­ne Gur­vin. En­kelt plas­ser­te Solberg bal­len i net­tet.

Fort­sat­te ikke

Fart klar­te ikke og fort­set­te det gode spil­let, og Kaup­an­ger kom mer og mer inn i kam­pen.

Selv om bor­te­la­get spil­te seg mer inn i kam­pen, ble det li­ke­vel ikke man­ge far­lig­he­ter av det.

I and­re om­gang kjen­te vi nes­ten ikke igjen Fart. Pres­set på ball­fø­rer var to­talt fra­væ­ren­de og spil­ler­ne vir­ket ner­vø­se hver gang de had­de bal­len.

Tre­ner Fro­de Bekk sa det slik et­ter at sei­e­ren var sik­ret.

- Vi falt sam­men som et kort­hus. På slut­ten var det helt ko­kos. I dag vant vi kam­pen på den gode star­ten, noe som jen­te­ne skal ta med seg vi­de­re, sier tre­ner Fro­de bakk.

Vik­tig se­ier

Selv om Fart ikke klar­te å opp­rett­hol­de spil­let, var po­en­ge­ne det vik­tig­ste i den­ne kam­pen. Kaup­an­ger har tre tap, og Fart fikk en luke ned til de som lig­ger ne­derst på ta­bel­len.

- Det er klart po­en­ge­ne var vik­tigst. Nå får jeg håpe jen­te­ne tar med seg det po­si­ti­ve som tross alt var i star­ten av kam­pen, sier tre­ne­ren.

Lene Bre­de­sen måt­te inn som midt­stop­per, et­ter at Ane Stor­øde­gård måt­te kas­te inn hånd­kle­et et­ter opp­varm­in­gen.

Midt­ba­nen ble klart svek­ket av den grunn. I til­legg måt­te Lene ut med en strekk et­ter 43 mi­nut­ter.

- Ikke vel­dig al­vor­lig. Jeg har kjent det har lug­get litt bak i lå­ret. Jeg ga meg før den fikk satt seg, sier Bre­de­sen.

Best på Fart den­ne gan­gen var kap­tein Eli­se Rich­ard­sen. Fra sin litt uvan­te back­plass spil­te hun til ti­der stort.

Kris­tine Lon­ke­moen skal også ha ros for sitt spill.

Lin­da Stub­sveen spil­te godt helt til hun gikk tom for kref­ter og ble byt­tet ut seks mi­nut­ter før slutt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke