17. sep
Fortsetter: Trenerteamet blir med ut 2019-sesongen. Fra venstre ser vi Finn Willy Taugbøl, Inger Ane Hole, Elise Richardsen og John Bennet. Foto: Privat
 
Fortsetter i 2019
Farts trenerteam fortsetter også neste sesong. – Viktig at trenerteamet er på plass før den hektiske høstsesongen starter, mener daglig leder Frode Dalseng i Fart.

Publisert: 12.sep.2018 14:07
Oppdatert: 12.sep.2018 15:10

Frode Dalseng var strålende fornøyd med underskriftene til hovedtrener Finn Willy Taugbøl, spillende hjelpetrener Inger Ane Hole, hjelpetrener og analysesjef Elise Richardsen og keepertrener John Bennet.

Viktig for klubben

Dalseng mener disse underskriftene gir et signal langt utenfor klubben også.

–Dette gir oss ro i en hektisk høstsesong. At alle fire vil fortsette den jobben de har startet på, setter vi utrolig stor pris på. Alle fire er viktige for oss. Dette er fire sentrale aktører som vi alle er fornøyd med, sier Dalseng.

Det er mye som har skjedd på trenersiden i Fart siden fjorårssesongen. Mye nytt som tydeligvis bærer frukter. Det er bare å lese tabellen, så skjønner en jo det.

– Vi ville ha noe nytt og det har vi fått. Videre jobber klubben etter en strategisk sportsplan, som strekker seg noen år fram i tid. Her er kompetanse, kontinuitet og sportslig utvikling helt sentralt. Med de fire trenerne som jobber knallhardt opp mot A-laget, så er vi godt i gang, sier daglig leder Frode Dalseng.

Nå er det ikke bare Dalseng som er fornøyd. Hovedtrener Finn Willy Taugbøl er også fornøyd.

Roser klubben

–Vi i trenerteamet er også godt fornøyde. Å avklare kommende sesong bruker som regel å være det siste som ordnes etter en sesong. Nå får vi ro i rekkene og kan konsentrere oss om det sportslige. Det skal klubben ha ros for, sier Taugbøl.

At John Bennet, Elise Ricardsen og Inger Ane Hole også er med kommende sesong, er Taugbøl svært glad for.

– Jeg er strålende fornøyd med alle tre. John (Bennet) gjør en kjempejobb med våre keepere. Elise Richardsen har den faglige tyngden. Hennes analyser over eget spill og ikke minst motstanderne, tror jeg har gitt oss flere poeng i år. Inger Ane (Hole) som spillende trener er også viktig. Hun gjør en fantastisk jobb på feltet, sier Taugbøl.

Taugbøl pendler mellom Øvre Vang og Kongsvinger til hver eneste trening. Det sier mye om at han trives.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke