17. sep
MØTTES IGJEN: OL-vinnerne fra Sydney, Gøril Kringen og Kristin Bekkevold Sørum møttes igjen på Lekendal i går kveld.
 
Gøril Kringen vant OL-vinnernes duell
Trondheims-Ørn - Fart 3-0. I 2000 kjempet de sammen da Norge vant OL-gull i Sydney. I går kveld var Gøril Kringens jenter et hakk bedre enn Kristin Bekkevold Sørum & co.

Publisert: 23.apr.2008 08:53
Oppdatert: -

HA: Frank Skaufel
TRONDHEIM: Bekkevold Sørum var en av Farts aller beste spillere, da hun sammen med Ingunn Røe valset opp med meritterte Ørn-jenter. Dessverre ødela åpningen av kampen Farts muligheter for seier.

- Vi henger ikke sammen i starten og får to kjappe mål bakover. Heldigvis bedrer det seg utover kampen, sier Bekkevold Sørum.
Ørn-trener Gøril Kringen, som var kaptein under OL-finalen i Sydney, var mektig irritert på egne spillere etter kampen. Hun mente laget gikk tom, og ga fra seg initiativet for lett i andreomgang. Hun merket seg sin tidligere landslagskollega og OL-vinner Kristin Bekkevold Sørum.

- Robust spill
- Jeg la ikke altfor mye merke til motstandernes spillere, men Kristin utmerket seg med robust spill. Hun vant mange dueller mot oss. Jeg tror ikke Fart blir enkle å slå utover sesongen, sier Kringen, som ikke har noen planer om å gjøre comeback på fotballbanen.

Bekkevold Sørum storspilte utover i kampen, og Ørn maktet ikke å skape mange nevneverdige sjanser i andre omgang. Kristin tror laget snart skal makte å hente sine første eliteseriepoeng.
- Det sitter i hodet, og jeg har tro på at vi klarer det. Vi nærmer oss vårt første mål, og vi skapte nok sjanser til å greie det i dag, sier hun.

- Årsbeste
Fart-trener Anders Bredesen var fornøyd etter kampen, og spesielt trakk han frem andreomgangen.

- Det ble to helt forskjellige omganger, men det vi presterer i dag, er årsbeste. Vi slipper oss løs, og får vist at vi kan spille fotball, sier han.
I pausen valgte han å bytte ut sidebacken Anniken Moseng Ryen med lynvingen Ida Jacobsen. Ned på backplass gikk Ida Grubben.
- Byttet var vellykket. Grubben gjorde en flott innsats på backplass, mens Jacobsen var frisk da hun kom inn. I pausen fokuserte vi på at vi måtte tørre å stå høyt, og at vi ikke skulle være redde for å trå til i duellene. Det lyktes vi med, sier han.

Minus
Bare et lite minus trekker ned hovedinntrykket etter pause.
- Trondheims-Ørn hadde tre overganger i andre omgang, og selvfølgelig måtte de lykkes med den siste to minutter på overtid, sier Bredesen.
Han tror laget vil heve seg ytterligere i de neste kampene.
- Vi begynner å komme i form, og blir bare bedre og bedre, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke