15. sep
Bestemann: Ane Olsen var bestemann på ett meget svakt Fart-lag denne lørdagen.
 
Dårlig dag for Fart-jentene
Det var ikke mye som stemte for Fart i hjemmekampen mot Grei. 0-2, tap og var fasiten etter 90 minutter. Trener Frode Bekk var meget skuffet etter kampen.

Publisert: 30.mai.2015 15:44
Oppdatert: 30.mai.2015 16:42

Fart hadde tapt begge sine første hjemmekamper i serien, og det samme skjedde i dag. Fart fremsto som passive og uten trøkket som trengs for å vinne fotballkamper. I tillegg var humøret meget dårlig blant spillerne på laget. Dette førte til ett 0-2 tap, og ingen poeng ble værende igjen i Øvre Vang. Fart har tatt alle poengene sine borte denne sesongen, der de har tatt med seg poeng i alle kampene.

Selvmål etter 50 sek

Kampen startet med at en Fart-spiller sendte ballen i eget mål etter bare 50 sekunder, noe som gjorde det vanskelig for jentene fra Øvre Vang. Den eneste som spilte opp mot godkjent var Ane Olsen, men hun var veldig alene og uten hjelp fra medspillerne blir det vanskelig. Alt i alt en helsvart dag for Fart.

Bekk meget skuffet

Frode Bekk holdt en tordentale i pausen, uten at det hjalp nevneverdig. Han var veldig skuffet etter kampen.

- Jentene er ikke tilstede i dag, og er ikke med i det hele tatt. Det må jentene tåle å høre. Nå er jeg meget skuffet, fortalte Fart-treneren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke