15. sep
SKUFFET OVER EGEN INNSATS: Fra venstre ser vi Camilla Bekkevold, Anniken Sætre Pedersen og Dorthea Glorud.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Ikke noe stemte for Fart
Med seier hadde Fart sagt farvel til lagene som kniver om å unngå nedrykk. Med den formen Fart er i om dagen, har de begge beina gjørma.

Publisert: 23.sep.2017 16:00
Oppdatert: 23.sep.2017 15:59

Fart - Kongsvinger 0-1

Dette var kampen Fart ikke fikk til noe som helst. Selv det helt enkle, ble vanskelig mot et Kongsvinger som måtte vinne. KIL hadde vært akterutseilt med tap. Nå er de med igjen.

Det var bortelaget som åpnet klart best, mot et Fart som spilte sin aller svakeste kamp for året.

Bortelaget var det eneste laget som produserte sjanser. Hjemmelaget hadde mer enn nok med å måke ut ballen.

Trenerduoen Frode Bekk og Svein Jota hadde nesten vanskeligheter med å forklare det som skjedde.

- Vi møtte et lag som ville vinne. De jobbet for hverandre, noe vi ikke gjorde. Vi skaper ingen ting framover på banen. Vi har ikke ett eneste etablert angret. Sjøl de enkleste pasninger ble vanskelig. Vi så rett og slett rådville ut. Med dette taper er vi med der nede med både hue og ræva, sier to skuffede herremenn.

Vi klarte ikke etter beste evne å finne noen som var bedre enn andre. Dette var en total kollaps av samtlige spiller. Skal ikke Fart rykke ned, må det helt andre takter til.

Fart har 20 poeng, Grei 19, Fløya 18, KIL 15 og KIL/Hemne 13. To lag rykker ned. Fart og KIL har spilt en kamp mer enn de andre lagene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke