17. sep
JUBEL: Fart jubler for tre viktige poeng. Sina Sagbakken (f.v.), Ane Nyløkken Helseth, Ingeborg Strand Osmo, Camilla Bekkevold, Sina Sagbakken og Lene Bredesen.
 
Jublende avslutning
Vårsesongens siste seriekamp, ble en opptur for Fart. Selv om det ikke var blendende fotball i 90 minutter, var det noe sikkert over Fart.

Publisert: 01.jul.2017 17:57
Oppdatert: 01.jul.2017 17:57

Fart - KIL/Hemne 2-0.

Farts første 45 minutter la grunnlaget for alle tre poengene. Da var Fart rett og slett gode.

Etter bare seks minutter scoret Natalie Nilsen etter et glimrende innlegg fra Camilla Bekkevold. Fart pøste på med spillere forover i banen og bortelaget hadde mer enn nok med og pælme ballen unna.

Etter 12 minutter fikk Fart frispark fra nesten 40 meter. Kaptein Ane Nyløkken Helseth fyrte av og ballen spratt inn i mål. 

At det bare sto 2-0 til hjemmelaget etter de første 45 minuttene, skal KIL/Hemne var svært glad for.

I andre omgang slakket Fart litt av på gassen og kampen ble mer jevnspilt, uten at det var noen fare for å miste poengene. Til det var bortelaget for svake.

Fart to beste spillere var kantspiller Camilla Bekkevold og midtbanespiller Natalie Nilsen. Begge to hadde en svært god dag på jobben.

Fart tar ferie på en sterk 6. plass, noe trener Frode Bekk er godt fornøyd med.

- Det er klart vi kunne hatt flere poeng. Det er flere kamper vi har vært uheldige i. Det som er positivt er at vi spiller bedre fotball enn på flere sesonger. Vi som klubb har løftet oss mange hakk. Nå får jentene en fortjent ferie. Det er ikke noen fellestreninger på en god stund. Jeg regner med at spillerne opprettholder formen ved å ha noen egentreninger, sier trener Bekk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke