hacklink
18. sep
 
Julie Blakstad er klar for nok en sesong
Fart med daglig leder Frode Dalseng ligger ikke på latsiden etter opprykket. Sju spillere fra årets sesong er klare for videre spill i Fart.

Publisert: 16.nov.2018 14:28
Oppdatert: 16.nov.2018 14:35

Kanskje den aller viktigste underskriften fikk Fart i går kveld. Julie Blakstad skrev under for sesongen 2019. Supertalentet som har tatt 1. divisjon med storm, vil være med Fart videre.

Julie Blakstad har trent med topplaget Lillestrøm, men valgte Fart.

I tillegg er det seks andre spillere som er klare. Det er spillere som har vært svært avgjørende for Farts opprykk til Toppserien.

Mina Kjørum, Sina Sagbakken, Camilla Bekkevold, Mathilde Harviken, Maren Kristine Andersen og ungjenta Nora Bakke er alle klare for å gi alt for Fart.

Daglig leder Frode Dalseng er storfornøyd med de underskriftene som er kommet på papiret.

- Dette er spillere som var bærebjelker i laget denne sesongen. Vi presenterte det vil vil skal skje kommende sesong og alle vil være med videre. Det setter vi utrolig stor pris på, sier Dalseng.

De kommende dagene vil det bli komme enda flere underskrifter tror Dalseng.

- Vi jobber videre med de resterende. Jeg har stor tro på at flere vil skrive under de kommende dagene, sier Dalseng.

Vi spurte Dalseng om det er noen som i det hele tatt har sagt nei til videre spill i Fart.

- Spillende hjelpetrener Inger Ane Hole går inn som kun en av tre i trenerteamet. Det er noe vi har visst om lenge. Ingen andre har signalisert noe annet, sier Dasleng. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke