hacklink
18. sep
NY SPILLER: Mathilde Hauge Harviken har spilt på landslaget sammen med Ottestads Oda Brannstorph og Julie Blakstad. Nå er Elverum-jenta klar for Fart kommende sesong.Foto: Privat
 
Landslagsspiller til Fart
Mathilde Hauge Harviken (snart 16) er nyeste tilvekst i Fart. Landslagsspilleren har representert Norge hele 15 ganger, 12 av dem på J16-landslaget.

Publisert: 07.des.2017 18:34
Oppdatert: 07.des.2017 18:39

Skulle Mathilde Hauge Harviken fortsette egen utvikling, måtte ungjenta spille på et høyere nivå enn det Elverum gjør (3. divisjon). Nå blir det 1. divisjon med hardtsatsende Fart.

Best som midtstopper

Mathilde liker seg best som midtstopper, men kan også være et godt alternativ på midtbanen. Hennes basisferdigheter, gode pasninger, gode skudd og spillerforståelse gjør at Farts nye trener Finn Willy Taugbøl kan bruke landslagsspilleren på flere plasser.

– Helt klart en spennende spiller. Med sine 15 landskamper, er det helt klart ei jente som Fart vil få stor glede av. Jeg har sett flere aldersbestemte landskamper, og på jentesiden er det høyt nivå. Ei jente på 15 år som har spilte 15 landskamper på J16-landslaget, må ha noe som gjør Fart enda bedre. Jeg gleder meg voldsomt til og samarbeide med Mathilde, sier trener Taugbøl.

Håper på fast plass

Elverumsjenta har hatt noen treninger sammen med sine nye lagvenninner.

– Ja noen treninger har det blitt. Sjøl om jeg er veldig ung, så er målet en fast plass på laget. Noe må en jo ha å strekke seg etter. Skal jeg fortsette min egen utvikling, så måtte jeg bytte klubb. 3. divisjon blir ikke det samme, som å være med sultne jenter i 1. divisjon. Jeg gleder meg voldsomt til å starte med Fart, sier landslagsspilleren.

1. januar 2018, er Mathilde Fart-spiller.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke