hacklink
18. sep
PROFILENE: Anette Pedersen scoret to flotte mål. Den tidligere Fartjenta, Lene Bredesen, var banens beste.
 
Lene dominerte mot sine egne
Fart - Trondheims-Ørn 2-5: - Vi hadde trengt henne, sukket Lene Bredesens tidligere lagvenninner da trener Anders Bredesens datter dominerte og scoret sitt livs første toppseriemål på sin gamle hjemmebane.

Publisert: 03.sep.2008 06:11
Oppdatert: -

ØVRE VANG: Lene Bredesen (22) og de andre Ørn-jentene kom sent, men godt til Fartbana. Kun en halvtime før kampstart trillet bussen inn på parkeringsplassen.

Men dårlige forberedelser spilte ingen rolle. Etter en halv time ledet Lene Bredesen & Co. 3-0. Sjøl scoret Lene Trondheims-Ørns andre mål: Et vakkert skudd i vinkelen.

- Min første scoring
- Det var min første scoring i Toppserien. Herlig! jublet den tidligere Fart-jenta, som var kampens ener på sin gamle hjemmebane.

- Vi fikk styre veldig mye i 1. omgang, sa Lene Bredesen, som fra sin djupe, sentrale midtbaneposisjon fikk slå den ene krempasningen etter den andre.
Pappa Anders Bredesen var imponert.
Og Ørn-trener Gøril Kringen skrøt av Lene:

Orientert
- I fjor hadde hun nesten ikke et innhopp. I år har hun spilt fra start i hver eneste kamp, unntatt hjemmekampen mot Fart. Hun har utviklet seg hele vegen. Er fæl å møte i duellene, men er sjelden ufin. Hun er bedre trent og har fått opp frekvensen. Dessuten er hun god på å være orientert på banen, sa Kringen, som var enig i at Lene Bredesen dominerte utpå der.
Blir i Trondheim
- Kontrakten min med Trondheims-Ørn går ut etter denne sesongen, men jeg har fått ny jobb og blir garantert værende i Trondheim, sa Lene, som ga en annen profil, Anette Pedersen en god klem etter oppgjøret.

Anette viste at det går an å score. Hun sendte i veg to langskudd fra distanse og scoret to ganger i løpet av de siste ti minuttene. Dermed er høyrekanten Farts suverene toppscorer med tre av seks seriemål.
- Du kan jo med god grunn spørre hvorfor vi ikke begynner å skyte før. Alt blir lettere etter en scoring, sier Anette, som - i likhet med lagvenninnene - slet fælt i 1. omgang:
- Vi jobbet rett og slett ikke for hverandre.
14 strake tap sliter på fartingene.
Anette Pedersen innrømmer at det ser mørkt ut:
- Men vi gir ikke opp. Vi har lyst på poeng og ble inspirert av det positive som skjedde i 2. omgang.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke