buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Landslagsspiller: Tidligere Brumunddal-spiller Ingrid Byrøygard Kvernvolden fikk en tung start i sin nye klubb.
 
Må opp flere hakk
Fart tapte fortjent 0–3 mot andredivisjonslaget Tynset i 1. runde i NM. Fart er milevis unna toppformen og må forbedre seg kraftig til seriestart.

Publisert: 07.apr.2015 06:33
Oppdatert: 07.apr.2015 06:48

Etter fire strake tap i treningskampene, fortsetter Fart sin vonde trend. Kampen mot Tynset var alt annet enn oppløftende.

Flere spiller har forlatt klubben etter forrige sesong og noen nye har kommet. Ingrid Byrøygard Kvernvolden og Dorthea Mørkved Glorud er to som kan bli fine forsterkninger. Brumunddalsjentene hadde ingen stor kamp mot Tynset, men vi så i korte perioder at det er mye fotball i jentene–Drittdårlig

– Det er ikke mye å si om denne forestillingen. Jeg kan bruke ett ord og det er drittdårlig, sa en meget skuffet Kvernvolden.

Det var nok ikke bare hennes eget spill hun tenkte på. Fart var milevis unna det laget må prestere for å overleve i 1. divisjon.

Dorthea spilte kant på høyresiden. En stor og sterk spiller som kan gjøre det veldig bra i 1. divisjon.

Dorthea viste i perioder hva som bor i henne. Hun er rask, sterk og vet hvor målet står. Nå gjelder det bare å prikke inn formen til seriestart.

Trener Frode Bekk kan trøste seg med at det nesten ikke kan bli dårligere.

– Det var rett og slett veldig svakt av hele laget. Det virker som vi ikke har trent sammen. Vi henger ikke sammen som lag og det er få spillere som presterer på et nivå som vi må opp på. Nå må vi bare komme oss ut av den vonde trenden. Vi har noen treninger som vi må utnytte godt før seriestarten mot Åsane om 12 dager, sier trener Bekk.

Ikke arbeidsledig

Fart har ikke god tid til å finne tilbake til et nivå laget må opp på, for å ikke bli kasteball i årets sesong.

Ingen vet dette bedre enn trener Frode Bekk.

– Det er klart det begynner å haste. Slik vi spiller nå, er vi langt unna. Vi må bare jobbe videre på det vi tror på, fortsetter treneren.

At Ane Olsen går på nok en sesong, skal Fart være svært så fornøyde med. Selv om hun har minimalt med trening i kroppen, er hun fortsatt den klart beste spilleren i Fart.

Drømmen for trener Bekk må være et par forsterkninger like før seriestart.

– Det er klart vi ønsker flere spillere. Vi jobber med saken. Om det blir noen, får vi vente og se utover de kommende ukene, sier trener Bekk lurt.

Den siste kommentaren tyder på at Fart og Bekk kan trylle fram noen jokere fra hatten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat