15. sep
SKADET: Kristin Bekkevold Sørum er siste tilskudd på en lang skadeliste for Fart.
 
Mer hodebry for Bredesen
Veteranen Kristin Bekkevold Sørum (30), hinket av treningen torsdag, med en kraftig lårhøne, og er uaktuell til dagens kamp. Farts trener Anders Bredesen fikk dermed mer å tenke på.

Publisert: 24.mai.2008 07:35
Oppdatert: -

HAMAR: Ikke nok med at klubben står poengløs etter sju runder. På treningen torsdag hinket Kristin Bekkevold Sørum av banen, og er uaktuell til dagens bortekamp mot Klepp.
Bekymret Bredesen
- Alle spillere er viktige, men jeg må innrømme at skaden til Kristin bekymrer meg veldig. Vi har flere som er ute med sykdom og skader. Denne på toppen, gjør det ikke lysere. Hvem som spiller hvor i dagens kamp, er ikke klart ennå, sa en litt frustrert Anders Bredesen.

Og de reiser til Jæren for å møte det som kanskje er divisjonens beste hjemmelag.
- Vi er klar over deres kvaliteter. Selv om vi vet om farene, blir det vanskelig å gjøre noe med det. I fjor tok de poeng mot alle topplagene på hjemmebane, så det er ikke småjenter vi møter. Vi får håpe de undervurderer oss. Selv om vi har null poeng, synes jeg spillerne har utviklet seg fra i fjor. Problemet er at det er så stor forskjell på kvaliteten mellom divisjonene, sier Bredesen.

13 landslagsspillere
Når vi vet at Klepp har hele 13 landslagsspillere i troppen, sier det seg selv hvilken formidabel jobb Fart har foran seg. Landslagsspillerne er fordelt på J-17, J-19, J-21, og A-landslaget.

Skulle Fart ha dagen, og få med seg poeng i dag, må vel det regnes som Toppseriens bombe så langt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke