Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
POENG? Forrige kamp scoret Fart sesongens første seriemål. I kveld håper trener Anders Bredesen det skal være mulig å ta poeng også.
 
Nå begynner Fart å tenke på poeng
Farts fotballkvinner skjønte fort at det kunne blir snaut med poeng i de seks første rundene da de så serieoppsettet. Men når Fløya kommer på Briskeby i kveld, håper trener Anders Bredesen på å få åpnet poengkontoen.

Publisert: 20.mai.2008 08:09
Oppdatert: -

HAMAR: - Det er på tide å begynne å tenke poeng nå, ja, sier Anders Bredesen etter null poeng og 1-28 i målforskjell når de seks første seriekampene er gått over i historien.

- Vi har brukt litt lang tid på å komme i gang, og vi merker først og fremst den store tempoforskjellen på Toppserien og 1. divisjon. Hver kamp er en læringsprosess.

Sprudlende jenter
- Hvordan har tapene virket inn på spillerne dine?

- De har tatt det veldig bra. Jentene var forberedt på at vi kunne få en sånn start på sesongen, og de er blide og sprudlende og leverer gode treninger hele tiden. Dette er en veldig fin gjeng, understreker Bredesen.
- Og når Fløya kommer til Briskeby i kveld, så kan det hende Fart tar poeng også?
- Ja, jeg mener det er mulig.
- Og det er ikke bare noe du sier på treners vis?
- Nei, det mener jeg absolutt er mulig. Jeg har sett Fløya både live og på video, og jeg mener det er mulig å ta poeng nå.
- Jeg er mest opptatt av at vi skal prestere sjøl, og vi kan bare stå på. Har ingen ting å tape. Lenger ned på tabellen kommer vi ikke, smiler Bredesen.

Nesten fullt lag
Han vurderer å gjøre noen forandringer på laget som tapte 6-1 for Asker, men hvilke 11 som får sjansen fra start av, blir først offentliggjort i ettermiddag. Sannsynligvis er Marianne Jacobsen tilbake i målet, og ellers er det bare Anne Hagen som er ute med skade - langtidsskade.

Bredesen mener det var greit å få det første seriemålet mot Asker i forrige uke. Så er det maset borte.
- Jentene jublet som de hadde tatt ledelsen, da målet kom. Men vi ledet ikke, vi reduserte til 1-5, sier Fart-treneren.
Nå er det poengene som gjelder.
Foran kveldens seriekamp står Fart uten seriepoeng og med 1-28 i målforskjell etter disse kampene: Kolbotn 0-3, Team Strømmen 0-2, Trondheims Ørn 0-3, Røa 0-12, Arnar-Bjørnar 0-2, Asker 1-6.
Fløya har fire poeng og 3-9 i målforskjell etter disse kampene: Klepp 0-4, Trondheims Ørn 1-2, Asker 0-0, Team Strømmen 1-2, Kolbotn 0-1, Amazon Grimstad 1-0.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke