hacklink
18. sep
GODE, MEN TAPTE: Fart spilte trolig sin beste toppseriekamp for sesongen mot Kattem, men heller ikke denne gangen ble det poeng å hente.
 
Nytt Fart-tap
Farts fotballkvinner står fortsatt med null poeng i Toppserien. I lørdagens kamp var imidlertid fartingene helt på høyde med motstanderne.

Publisert: 31.mai.2008 19:24
Oppdatert: -
HAMAR: Fart spilte trolig sin beste toppseriekamp for sesongen mot Kattem, men heller ikke denne gangen ble det poeng å hente. Fart hadde sine sjanser, men det ble som regel noe forknytt over avslutningene. Et lag som har scoret ett seriemål på sju kamper, har liksom ikke målfølelsen inne, og det gjenspeiler seg også når sjansene oppstår.
 
Derfor var del typisk nok en dødballsituasjon Fart scoret på. Marthe Sollien la corneren, og det var midtstopper Ingunn Røe som var frampå med scoringsfoten etter ni minutters spill i 2. omgang.
 
Da ledet Kattem allerede 2-0, og målet betydde ikke annet enn at Ingunn greide å pynte på resultatet.
 
Fart er nå inne i ei viktig uke der de møter tre lag det skulle være mulig å være på talefot med. Den første kampen mot Katten endte med tap. Tirsdag møter de Larvik borte og lørdag kommer Amazon Grimstad på besøk.
 
Larvik har bare tre poeng og tapte 5-1 for Røa i dag, mens Amazon er oppe på seks poeng etter 4-2-seiren over Team Strømmen.

Les mer om kampen i HA mandag
 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke