15. sep
LANGT NEDE: Marianne Jacobsen sto en god kamp i Fart-målet og var langt nede etter tapet.
 
Sjuende strake Fart-tapet
Fart tapte sin sjuende strake kamp etter opprykket, og ligger fortsatt desidert sist på tabellen, uten poeng. Denne gangen ble Fløya for sterke og vant 1-0.  

Publisert: 20.mai.2008 23:20
Oppdatert: -
 
 
HAMAR: Etter å ha snakket mye om å være klare fra start, kom Fart ut av garderoben og leverte sin beste førsteomgang hittil i år.
Men de slapp seg for mye ned etter pause og baklengsmålet måtte komme.
Marianne Jacobsen sto en god kamp i Fart-målet og var langt nede etter tapet.

- Dette er kjett. Vi taper nok en kamp og er ikke gode nok etter pause. Men det var bare ett baklengs da, ikke 12, smiler Jacobsen.

Anders Bredesen likte heller ikke det han så etter pause.

- Vi taper ikke duellene bare fordi de andre løper fortere enn oss. Det er like mye vår vilje og aggressivitet som er for dårlig. Jeg er utrolig skuffet, sier Bredesen.

Fra før er Anniken Moseng Ryen og Anne Hagen ute med skade. I går var Anette Pedersen syk og Ida Jakobsen og Ingunn Røe måtte forlate banen med hver sin smell.

I tillegg gikk de andre resultatene mot laget fra Øvre Vang og situasjonen synes vanskelig for de røde.I neste kamp venter Klepp borte lørdag.

 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke