Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Sterkere i troen på å redde plassen

Publisert: 12.jun.2008 06:06
Oppdatert: -
ASKER: Fart-trener Anders Bredesen ble sterkere i troen på at Fart kan redde plassen i Toppserien etter 0-4 i 3. rundekampen mot Asker i går.

- Klar framgang fra kampen mot Larvik. Mot Asker var vi disiplinerte og taktisk gode i 70 minutter. Dette må vi ta med oss videre, sa Bredesen, som med litt tur, kunne ledet laget til en aldri så liten cupbombe. Fart hadde sjanser nok til det.
På stillingen 1-0 til Asker i andreomgangen, vurderte Anders Bredesen å flytte opp laget sitt, men det var før Asker fikk to kjappe mål. Målene avgjorde kampen og da foretrakk Bredesen i stedet å reise fra Føyka uten å gi hjemmelaget den målfesten de trodde de skulle få.
- Vi kunne ha utrettet noe framover. Det så vi de gangene vi flyttet oppe hele laget vårt, men vi er ikke gode nok framover på banen til å tukte en motstander som Asker, ennå. Med litt tur, hadde vi kanskje kunne utrettet noe, men tur og dyktighet henger litt sammen. Likevel vil jeg si at det var mange elementer i denne kamper vi bør ta med oss videre, sa Anders Bredesen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke