hacklink
18. sep
 
Tøff siste sjanse før lang ferie
Onsdag spilte Fart og Team Strømmen 2-2 med andrelagene. Det hadde vært et drømmeresultat for førstelaget søndag, før de tar ferie.

Publisert: 28.jun.2008 06:09
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi må våge å gå ut og prøve å ta poeng, sjøl om Team Strømmen er gode. Vi må våge å være eplekjekke vi som har null poeng, ler Fart-trener Anders Bredesen.

Med null lag på sisteplass er det et stykke opp til Strømmen på fjerde med 21 poeng. I vårkampen vant Akershus-laget 2-0 på Briskeby, etter ett mål av Alvdal-jenta Ida Elise Enget, som har scoret fire mål i toppserien så langt i år.

- Upåklagelig
- Vi har jo noen erfaringer fra den kampen, som gjør at vi kan gjøre de grep som er nødvendig for å møte dem litt annerledes. Av de kampene vi har spilt etterpå, har vi fungert i best i en 4-5-1-formasjon med litt mer frigjøring offensivt, sier Bredesen.

Humøret er upåklagelig i laget tross 11 tøffe vårkamper uten poeng.
- Når det møter opp 20 på trening likevel, og humøret er bra, forteller det litt om et slikt lag. Bortsett fra at konkurransen er knalltøff, har vi ingenting å klage på. Vi har spilt bedre fotball i år enn i fjor, tabellen viser det bare ikke.

Videreføre siste kamp
Fart mangler fire-fem spillere til søndagens kamp, men av de som har startet mest denne sesongen, er alle med.

Etter brukbar cupkamp mot Asker og en god kamp mot Kolbotn for 14 dager siden, fortsetter trolig Fart med Inger Helene Hafsahl Karset på topp, og med spiss Anette Pedersen i en kantrolle med mer defensivt ansvar. Bredesen håper at framgangen fortsetter.
- Det har fungert godt med Anette med sin arbeidskapasitet i en slik rolle. Vi var uheldige som ikke ledet mot Kolbotn etter store sjanser i første omgang, og kan vi spille slik får vi nye målsjanser, tror Bredesen.

Kampferie til 23. aug.
Kampen er vårsesongens siste. Nå venter ferie til 20. juli på førstelaget, mens 2. laget har sin siste kamp onsdag, borte mot Røa 2.

Høstsesongen starter med den utsatte kampen mot Amazon Grimstad 23. august, og deretter kommer kampene tett fra 2. september.
Amazon er forresten i store økonomiske problemer etter et betydelig underskudd i 2007, og måtte tirsdag fri til det lokale næringslivet for å ha en sjanse til å få fortsette i toppserien.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke