hacklink
18. sep
 
Toppserie unaturlig
Fart har ingen planer om å jobbe for å sende damelaget sitt opp igjen i Toppserien.

Publisert: 12.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
- Det er pr. i dag ikke naturlig for en klubb i Øvre Vang å ha toppserien som mål, såpass må vi erkjenne, sier daglig leder Frode Dalseng.
Fart er etter sponsorsvikt på vei mot et driftsunderskudd i 2013, men har penger på bok til å betale med. Det er imidlertid tøft å kjempe om spillerne nå utdanning lokker andre steder, og klubber med bedre økonomi kan tilby mer.
- Vi kommer aldri dit at vi kan lønne spillere, men vi jobbe for å få inn nok penger til å dekke faktiske utgifter spillerne har på vei til trening, og med å tilrettelegge bedre.
Klubben ønsker å jobbe for at damelaget igjen kan etablere seg på midten av tabellen i 1. divisjon, og ha fokus på spillerutvikling i stedet for å skaffe nok spillere. Til det vil Dalseng og Fart ha gode trenerapparater nedover i yngres avdeling og satse på trenerutdanning.
- Jeg stikker fram hodet og sier at det trenes for lite på Fartbana og i Øvre Vang, både av gutter og jenter. Det flotte anlegget står for mye tomt. Fra gammelt av har det alltid vært slik det er fotball om vinteren og langrenn i Vang skiløperforening om vinteren, men det må bli lov å prioritere én av dem.
Klubben holder også på med et langsiktig strategiarbeid med hovedspørsmålet om hvordan Fart Fotball vil se ut om fem år.
- Vi trenger stor ærlighet og takhøyde og ikke altfor mange «slik at vi ikke pleid å gjøre det her i klubben». Vi skal ha stor respekt for alt som er gjort, og for alle som har lagt ned en enorm jobb som har tatt klubben dit den er i dag, men vi må også våge å tenke nytt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke