hacklink
18. sep
SCORET: Marit Bratberg Lund scoret 1-0-målet for Fart før minuttet var spilt.
 
Tre sjanser, tre mål
Tre sjanser og tre mål. Det var fasit for Fart-jentene mot Kaupanger lørdag. 

Publisert: 21.sep.2013 15:05
Oppdatert: -

I det som var en merkelig kamp, trakk til slutt Fart det lengste strået og vant 3-1 over Kaupanger. 

Ikke engang minuttet hadde passert før Marit Bratberg Lund scoret 1-0 for Fart. Et snaut kvarter senere doblet Fart ledelsen, og så ut til å koble grepet om kampen for alvor. 

Etter pause fortsatte kampen i samme spor. Ane Nørstebø la på til 3-0 for rødtrøyene, før minuttet var gått av den andre omgangen. 

Det snodige var at Kaupanger hadde ballen desidert mest, men slet med å skape noen muligheter i det hele tatt. Fart på sin side, hadde ingen flere sjanser enn de som ble scoret på.

Derfor kunne ikke Fart-trener Frode Bekk være annet enn fornøyd med slutresultatet. 

- Egentlig gjør vi ikke en veldig bra kamp. Mye ser manisk ut for vår del, men likevel er vi veldig effektive. Resultatet var veldig bra og viktig for oss. Det er jeg naturligvis fornøyd med, sier Bekk. 

Neste helg møter Fart Voss til viktig duell. Her kan jentene fra Øvre Vang sikre tilværelsen i førstedivisjon med seier. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke