buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TILBAKE I FART: Elise Richardsen blir en av tre trener i Fart kommende sesong.
Foto: Privat
 
Trenertrioen i boks
Leder i Fart Frode Dalseng, har fått underskriften på trener nummer tre til kommende sesong i 1. divisjon. Hovedtrener Finn Willy Taugbøl og hjelpetrener Inger Ane Hole har vært klare en stund. Nå har også tidligere spiller Elise Richardsen skrevet under for laget fra Øvre Vang.

Publisert: 10.des.2017 16:43
Oppdatert: 10.des.2017 16:46

Elise Richardsen har spilt toppfotball i Donn, Amazon Grimstad, Sarpsborg 08, Lyn og Fart. Nå skal hun være en av tre trenere i Fart.

Elise har tatt bachelorgrad ved Norges Idrettshøyskole innen coaching, trening og idrettspsykologi. Nå er hun i ferd med å avslutte sin mastergrad innen idrettsvitenskap på samme sted. I tillegg har Elise Richardsen UEFA-B lisens som trener.

Det bør også nevnes at i forbindelse med sin masteroppgave har hun jobbet tett med landslagene på J19 og G18.

Det er med andre ord en svært kompetent trener som Fart får glede av. Elise skal ha fokus på  den offensive delen av spillet. I tillegg skal hun ha ansvaret av all videoanalyse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat