17. sep
Anders Bredesen
 
Tror på seier
Med fullt trøkk og intensitet, skal Fart ødelegge kampen for et teknisk Team Strømmen. Anders Bredesen tror planen omsettes i tre poeng.

Publisert: 21.apr.2008 08:30
Oppdatert: -

HAMAR: - Det er ikke å legge skjul på at vi ikke spiller den fineste fotballen, men ingen skal ta oss på innsatsen, sier Fart-trener Anders Bredesen.

Bredesen blir den første treneren i Indre Østland Fotballkrets som leder et kvinnelag i den øverste divisjonen. Og i lagets første hjemmekamp i Toppserien, skal han gjøre det med suksess.
- Treningsuken har vært meget god. Flere og flere melder seg på i kampen om en plass på laget, fortsetter han.
- Hvordan skal dere slå Team Strømmen?
- Vi går ut i 4-3-3 offensivt, og legger oss i en 4-5-1-formasjon defensivt. Jeg ønsker at jentene skal spille tøft, og det vil bli en krigekamp. Den krigen skal vi vinne, konstaterer Bredesen.
Kampen spilles på Briskeby i dag.
- Det var stort gjort av HamKam å leie ut Briskeby til oss. Det viser at vi kan samarbeide på tvers av klubbene. Jeg tror rammen rundt kampen blir perfekt, og folk bør kjenne sin besøkelsestid, avslutter Fart-treneren.
Team Strømmen tapte 0-1 hjemme for Røa i første serierunde, mens Fart fikk 0-3 i sekken borte mot Kolbotn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke