hacklink
18. sep
 
Umulige treningsforhold
Foran to meget viktige kamper, er treningsfasilitetene til Fart alt annet enn bra. Fortsetter det slik i Øvre Vang, må Fart trene på andre baner.

Publisert: 24.okt.2017 18:25
Oppdatert: 24.okt.2017 18:53

I stedet for fotball og terping på det taktiske, fikk trener Frode Bekk noe å tenke på.

- Her tør jeg ikke la jentene trene. Her kan det fort oppstå situasjoner som vi ikke har lyst til å gamble på. Fortsetter det slik, må vi til Hamar eller Løten for å trene, sier en litt oppgitt trener.

Det var merkelig og se på. Noen lagde snømenn, mens andre måtte trekke seg unna vannstrålende fra vanningsanlegget. Fart hadde håpet at vannet kunne få vekk snøen, men slik gikk det ikke.

Lørdagens meget viktige kamp mot Kil/Hemne er så viktig for Fart at andre treningsbaner må oppdrives. Fortsetter det slik kan også siste kamp mot Urædd som går 4. november bli problematisk og gjennomføre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke