hacklink
buy instagram followers
19. sep
Ettertraktet: Fart eller Dala for Frode Bekk?
 
Valgets kvaler
For Frode Bekk er spørsmålet om han skal lytte til hjertet eller hjernen når han skal velge mellom Fart og Brumunddal.

Publisert: 25.okt.2013 04:13
Oppdatert: 15.apr.2014 10:08
Brumunddal
I Fart håper man at Frode Bekk skal gå på sin åttende sesong som trener for damelaget. Samtidig har ledelsen i Brumunddal sagt at de ønsker Bekk i et trenerteam rundt klubbens 2. divisjonslag, og Bekk skal i møte med Tom Søgård i dag uten at han regner med at noe blir avgjort da.
- Jeg har satt noen krav til Fart for at det skal være aktuelt å fortsette. Jeg kan ikke ha det som i år. I hele år har jeg ringt rundt for å skaffe spillere til 2. divisjonslaget, og det har også vært litt slik i 1. divisjon, sier Bekk.
Han vet at flere spillere bare venter på at han skal si ja til å fortsette før de sier ja selv, og Bekk legger ikke skjul på at han har fått et sterkt forhold til klubben og føler litt press.
I Fart er Frode Dalseng og de andre fotballederne godt i gang med jobben for å tilfredsstille Bekks ikke altfor store krav.
De har trener- og støtteapparatet rundt A-laget på plass, og nå jobbes det med en spillerstall som er bred nok både på 1.- og 2. divisjonslaget. Elise Richardsen, Donn og Mari Møller, Eda er kontaktet, men det vil være flere aktuelle spillere på trening framover. Dessuten kjenner HA-sporten til at det skal være interesse for Brumunddals J15-landslagsspiller Ingrid Kvernvolden.
- Jeg skal gjøre det som er best for meg selv. Uansett blir det et vanskelig valg, sier Frode Bekk.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke