hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Viktig seks- poengskamp mot Larvik
En viktig sekspoengskamp, sier Fart-trener Anders Bredesen om kveldens møte med Larvik.

Publisert: 03.jun.2008 06:04
Oppdatert: -
HAMAR: Fart null poeng, Larvik tre.

Taper Fart kveldens kamp, ligger de seks poeng etter Larvik i den desiderte bunnen av tabellen. Med seire er fartingene à jour.
- Vi vet det blir krig om poengene i kveld. Når Fart og Larvik møtes, blir det alltid tøffe kamper, fastslår Fart-treneren.
Etter lørdagens kamp Kattem, finsiktet han Farts innsats på videoen søndag.

Fikk bekreftelsen
- Og jeg fikk bekreftet det jeg så lørdag. Vi tapte for mange dueller, spesielt på midtbanen. Vi må opp noen hakk der.

- Hva gjør du for å få til det?
- Kan hende det blir noen forandringer, eventuelt noen rokeringer, sier Bredesen som håper på å ha Kristin Horndalsveen tilbake på laget mot Larvik.
Han vurderer også å kjøre ned Anette Pedersen på midtbanen. Da får han innsats og styrke, men mister samtidig noe helt på topp.

Fart-Amazon utsatt
Opprinnelig skulle Fart ha møtt det tredje bunnlaget hjemme lørdag. Nå er imidlertid kampen mot Amazon Grimstad utsatt - trolig til høsten.

- Årsaken er banesituasjonen. Anlegget vårt er ikke klart til bruk ennå, og Briskeby skal hvile for å bli bedre. Det passer egentlig godt for oss i den skadesituasjonen vi er i, og det er ny kamp mot Asker i cupen neste tirsdag, sier Bredesen, som tror den utsatte kampen først vil bli spilt til høsten. Trondheims Ørn-Klepp skulle ha vært vårkamp, men den er flyttet til 27. september, og den datoen kan være aktuell for Fart-Amazon også.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke