17. sep
PÅ REKORDJAKT: Fart-jentene ønsker masse folk mot Kongsvinger lørdag. Fra venstre ser vi Natalie Nilsen, Kristin Blien, Ane Nyløkken Helseth og Camilla Bekkevold.
FOTO: PÅL JACOBSEN
 
Lokker publikum med gratis pølse i håp om rekord
Fart har et ønske om å slette sin egen publikumsrekord mot Kongsvinger lørdag.

Publisert: 22.sep.2017 12:13
Oppdatert: 22.sep.2017 12:43

Den tidligere publikumsrekorden ble satt mot Vålerenga i Toppserien da 444 møtte opp.

Fart hjemme og borte er så langt i sesongen to forskjellige lag. Hjemme spiller laget trygt og fortsatt spill i 1. divisjon har blitt sikret allerede.

Nå lokker klubben med det ene og det andre i lørdagens oppgjør. Loddsalg med el-sykkel i premie er det store trekkplasteret.

Gratis inngang blir det dessuten for dem som møter opp. Har du glemt lunsjen din på lørdag, er ikke det så farlig heller, for Fart deler ut gratis pølser i lompe til de frammøtte.

Kongsvinger bør ikke være i stand til å lage trøbbel for Fart på hjemmebane. Bortelaget ligger fortapt i bunn av tabellen og spiller nok en divisjon lavere kommende sesong.

Fart har ingen spillere ute med alvorlige skader. Trener Frode Bekk venter nok med å ta ut laget til etter siste trening.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke