buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Yngst og best: 16 år gamle Mathilde Harviken spilte en kjempekamp.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Yngst og best
Mathilde Harviken har nettopp fylt 16 år. Lørdagens kamp mot eliteserielaget Lyn, var hun i egen klasse. Sjøl om det ble et fortjent tap på Fart-jentene, så har Fart skutt gullfuglen.

Publisert: 03.feb.2018 18:45
Oppdatert: 03.feb.2018 18:45

Fart - Lyn 0-3

Fart fikk ikke til mye med ball mot Lyn. Til det var Lyn for gode. Fart har fått flere gode spillere før denne sesongen. Yngst og best er 16 år gamle Mathilde Harviken fra Elverum.

Mathilde spiller fast på Norges J16-lag. At ei så ung jente kan bidra så sterkt som hun gjorde, er bare imponerende.

Fart har fått en klassespiller i Mathilde Harviken. I spann med fjorårets beste spiller, Maren Kristine Andersen har Fart en midtstopperduo som skal bli vanskelig og komme forbi.

- Jeg er godt fornøyd med eget spill. Jeg har kun trent med nye lagvenninner i en måned, så dette blir bare bedre og bedre, sier Mathilde.

Mathilde skjønte etter fjorårssesongen at skulle hun beholde landslagsplassen måtte hun skifte klubb. Spill i 3. divisjon med Elverum holder ikke.

Farts nye trener Finn Willy Taugbøl sa det slik etter kampen.

- Vi spilte godt uten ball i denne kampen. Vi har bare drillet det defensive så langt i år. Jeg er fornøyd med det. Lyn er et godt lag, men jeg synes vi klarte oss bra. Sjøl om vi ikke klarte så mye forover på banen, ser dette lyst ut. Når det gjelder Mathilde Harviken så har vi fått en klassespiller. Mathilde er bare 16 år, men spiller som en veteran. I spann med Maren Kristine (Andersen) tror jeg vi får et meget sterkt midtstopperpar, sier trener Taugbøl.

Mina Kjørum spilte sin første kamp i Fart-trøya igjen. Mina fikk ikke mye å jobbe med i sin høyrekantposisjon, men vi så glimt av hva hun kan. Hennes hurtighet, kan bli et angrepsvåpen for Fart. I tillegg har Fart også en rask venstrekant i Camilla Bekkevold. 

Spennende blir det også og følge Farts nye keeper. Lene Lauve som kommer fra spill i Lillestrøm, viste i mange situasjoner at hun er en dyktig keeper.

Fart fikk ikke låne ballen så mye mot gode Lyn. Oslo-laget som har en haug med landslagsspillere i troppen, viser at de kan henge med på øverste nivå.

Lyns mål ble scoret av Vilde Hasund 2 og Jenny Monsen 1.

Neste treningskamp for Fart er førstkommende søndag. Da kommer Øvrevoll Hosle på besøk til Løten kunstgress.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat