18. aug
FAVORITT: Stange-skytter Tom Fjeldstad regnes som en av favorittene til å vinne kongepokalen på hjemmebane førstkommende helg. Her fra Landsskytterstevnet i Elverum i 2010.
 
Favoritt til kongepokal på hjemmebane
De beste jaktglade sportsskytterne i landet sikter på kongepokal og landslagsplass når Stange JFF arrangerer NM i Nordisk jaktskyting. SJFF-skytter Tom Fjeldstad er blant favorittene.

Publisert: 04.jun.2013 13:26
Oppdatert: -

Norgesmesterskapet arrangeres på Temmen Jaktskytebane i Stange 6.-9. juni. HM Kongen har satt opp sin pokal nettopp i denne grenen i år, og kongepokalen er det største en skytter kan oppnå innen Norges Jeger- og Fiskerforbunds (NJFF) skytedisipliner, skriver NJFF i en pressemelding.

Lokal favoritt

Arrangørklubbens Tom Fjeldstad - den beste skytteren gjennom tidene i denne grenen, med hele fem NM-titler - er en av flere favoritter til å vinne kongepokalen.

Nordisk Jaktskyting er skytingens «formel 1» der en må beherske både rifle og hagleskyting.

Resultatoppdatering

Konkurransen består av to haglegrener (jegertrap og leirduesti), og to riflegrener (løpende elg og stillestående rådyr). Det deles ut maksimalt 100 poeng i hver øvelse. Sammenlagt kan det oppnås 400 poeng.

Arrangøren oppdaterer deg på resultater hver dag på egne NM-sider.

Mange tidligere mestere

NJFF opplyser at kongepokalen har trigget nesten alle tidligere norgesmestere innen denne øvelsen til å delta i NM i Stange.

Norgesmesterskapet teller også som uttak til landskamp mot de andre nordiske landene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke