buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
POENGDELING: Ståle Solbakkens FCK København var på veg mot et forsmedelig nederlag, men berget ett poeng. FOTO: NTB Scanpix.
 
FCK reddet poeng på overtid
FC København var på vei mot et nederlag borte mot Randers, men Lars Jacobsen sikret 1-1 for Ståle Solbakkens mannskap på overtid.  

NTB
Publisert: 27.okt.2013 19:18
Oppdatert: -

FCK kunne ha tatt et lite byks på tabellen med seier, men måtte nøye seg med ett poeng.

Gjestene fra hovedstaden styrte kampen i første omgang og skapte en rekke sjanser uten å få uttelling. Likevel var det Randers som tok ledelsen like før pause da Nicolai Brock-Madsen headet inn 1-0.

I annen omgang var det Randers som var det beste laget, og Jylland-klubben så ut til å ta en fortjent seier. Men to minutter ut i tilleggstiden fikk Jacobsen ballen inne i Randers' felt og satte sikkert inn utligningen.

Poengdelingen gjør at FCK fortsatt ligger midt på tabellen. Opp til serieleder Midtjylland, som tapte for Nordsjælland lørdag, er det sju poeng. (©NTB)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat