buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Fart 2018: Farts tropp kan en se til høyre av bilde.Foto: Pål Jacobsen
 
Fikk varm velkomst
Nye spillere som har kommet til Fart, stortrives i ny klubb. Mathilde Harviken og Lene Lauve får ikke fullrost klubben nok.

Publisert: 10.apr.2018 21:57
Oppdatert: 10.apr.2018 22:09

Keeper Lene Lauve er storfornøyd så langt. Hun merker selvfølgelig at det er en forskjell mellom Fart og Lillestrøm. Gamleklubben hennes har vært det klart beste laget i Norge de siste årene.

– Klart det er en forskjell. Det skal det være, men jeg har kommet til en klubb som jobber knalltøft for å bli best mulig. Jeg har ikke noe å klage på, sier 29-åringen.

Landslagsspiller Mathilde Harviken (16) som kommer fra Elverum, er et fotballtalent litt utenom det vanlige. Hennes tøffe spillestil og hennes herlige innstilling til alt, gjør at ungjenta blir spådd en lysende karriere.

– Jeg trives veldig godt. Jeg kommer fra spill i Elverum. Der spilte jeg sammen med G16-laget. Nå skal jeg utvikle meg videre her i Fart, sier Mathilde Harviken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat