buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FEMTEPLASS: Tonje Fjellet Kristiansen ble nummer to på 200 meter i European Youth Olympic Festival.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Fjellet Kristiansen nummer fem i European Youth Olympic Festival
Tonje Fjellet Kristiansen løp inn til en femteplass i 200 meter-finalen på tiden 24,68, under European Youth Olympic Festival fredag.

Publisert: 31.jul.2015 17:40
Oppdatert: 31.jul.2015 20:50

Orion-løperen er i Tbilisi i Georgia for å delta på European Youth Olympic Festival (EYOF). Onsdag tok Tonej Fjellet Kristiansen seg til finalen i kvalifiseringsheatet med tiden 25,29. Hun var nest best i sitt heat, 17 hundredeler bak Anna Kerbachova fra Tsjekkia.

I fredagens finale leverte Fjellet Kristiansen en sterk 200 meter da hun kom i mål på femteplass. Med tiden 24,68 var hun rett bak sin egen personlige rekord, og bare 19 hundredeler bak sølvmedaljen.

– Jeg var ikke helt fornøyd med en gang etter løpet. Jeg hadde lyst til å sette ny landsrekord, men nå er jeg ganske fornøyd, sier Fjellet Kristiansen.

Franske Marine Mignion tok et suverent gull på 24,07, Gina Nkechi Akpe-Moses fra Irland tok sølvet med tiden 24,49 og Anna kerbachova kapret bronsen på samme tid som Akpe-Moses. 

Senere fredag ettermiddag løp hun også forsøksheat på 4 x 100 meter fredag ettermiddag. Der kvalifiserte hun og resten av det norske laget seg til lørdagens finale. Med tiden 46,08 var det bare det irske laget som var raskere.

- Vi går for medalje i finalen, sier Orion-løperen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat