20. jul
Offensiv: En svært offensiv Sigurd Ruud Skjeseth dominerte feltet i nordiske mesterskap i terrengløp, men havnet likevel utenfor pallen med sin fjerdeplass.
Arkivfoto: Thore Erik Thoresen
 
Fjerdeplass for Ruud Skjeseth i nordisk
Orion-løperen Sigurd Ruud Skjeseth hadde pallplass som mål under nordisk mesterskap i terrengløp i Göteborg, men junioren havnet på fjerdeplass, 15 sekunder bak vinneren.

Publisert: 07.nov.2015 13:00
Oppdatert: 07.nov.2015 12:59

Orion-gutten var meget offensiv under mesterskapet, som ble kraftig dominert av de norske løperne.

Etter en rolig åpningsrunde med svenske løpere i tet, besemte Sigurd seg for å øke tempoet på de neste rundene.

Ruud Skjeseth dro feltet på de to neste rundene, men på den fjerde og siste klarte ikke unggutten å holde følge med de aller beste.

15-åringen Jacob Ingebrigtsen, Norge vant foran landsmannen Stian Aarvik, med Sigurd Ruud Skjelseh som nummer fire - 15 sekunder bak vinneren.

- Jeg løp for en plass på pallen og gjorde det jeg kunne for å klare det. At jeg til slutt havner utenfor pallen er likevel ikke så veldig surt, sier Ruud Skjeseth til HA-sporten.

Som et liste plaster på såret var Sigurd med og sikret Norge en suveren seier i langkonurransen. Med tre løpere blant de fire beste i mål var den norske seieren aldri truet.

Saken oppdateres.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke