buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Folk kaster tegnestifter foran syklistene
Folk kaster tegnestifter i vegen. To syklister sendt til sykehus etter velt.  

Publisert: 22.jun.2013 10:45
Oppdatert: -

Både nord og sør for Gjøvik hadde noen lørdag kastet tegnestifter der syklistene i rittet Styrkeprøven passerte. Det førte til en rekke punkteringer, men heldigvis ingen alvorlige ulykker.
Politiet ønsker tips i saken, opplyser Vestoppland politidistrikt på Twitter.
– Det er noen som tydeligvis prøver å ha det morsomt på andres bekostning. Tegnestiftene fører til at en del syklister punkterer, og det kan være farlig når de kommer i den farten de gjør, sier operasjonsleder Bård Christiansen til TV 2.
Styrkeprøvengår over flere distanser, den lengste fra Trondheim til Oslo.
I fjorårets ritt ble en rekke syklister rammet av tegnestifter som noen hadde kastet i traseen ved Berkåk i Sør-Trøndelag.
Dette er bare en av mange ting som har skjedd under Trondheim-Oslo i dag. 

To syklister, som sykler Trondheim-Oslo, kolliderte med en bil ved Brøttum i formiddag. Og en syklist veltet i Moelvtunnelen.

Politiet og ambulanse måtte rykke ut til Brøttum i formiddag. To syklister kolliderte med en bil. Det resulterte i at begge syklistene ble kjørt til sykehuset i Lillehammer med bruddskader.

Like etter var det en syklist som veltet i Moelvtunnelen. Også han ble hentet av ambulanse, men det er uklart hvor skadet han ble.
 

Og på Lillehammer får politiet klager på at syklister tar seg til rette. Mange har klaget på tissetrengte, smådesperate syklister som urinerer i hekken ved startområdet for Lillehammer - Oslo. Politiet har måtte kontakte arrangøren for å få stoppet dette.

Politiet i Vest Oppland forteller at flere syklister har veltet på riksveg 4 ved Bråstad. Det skal ha oppstått skader på en møtende bil, men det er ukjent med hensyn til personskader. Politiet ber også bilister være på vakt ved Gjøvik der det er masse syklister på veg mot Oslo.

Vant
Team Østerhus vant Trondheim-Oslo. Rye vant klubbkonkurransen foran Lillehammer, som igjen slo Ottestad med seks sekunder.

 

 

 


 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat