23. okt
 
Fotballfest for hele 4.500 spillere
Selv ikke regn og bløte baner klarte å ødelegge fotballfesten i Briskebyturneringen. Alt gikk prikkfritt for alle de 333 lagene på de rundt 1.000 kampene.

Publisert: 05.jun.2017 15:32
Oppdatert: 05.jun.2017 16:10

På en slik turnering får en se bredden innen fotballen. Noen lag tar det blodig alvorlig, mens andre tar det noe lettere. Noen gråter sine modige tårer etter et tap, mens andre knapt registrerer at laget deres tapte.

Herlig glede

Med de aller yngste klassene får en i pose og sekk. Noen leter etter foreldre og besteforeldre på sidelinjen. For mange er det veldig viktig, for da vet en hvor de er.

Noen går kun på krittlinjen i løpet av to ganger 15 minutter. Skulle det komme et fly over Ankerskogen, noe som det ofte gjør, så følges også det med argusøyne.

Om en vinner eller har tapt, så er ikke det så viktig heller, bare en får ros av mamma eller pappa.

Vi så flere kamper der lag slapp inn både ti og 12 mål. Det gjorde ingen verdens ting, så lenge hans eller hennes lag scoret et mål.

Det var også flere spillere som virkelig har talent. I flere kamper herjet enkeltspillere så til de grader, at faktisk en trener satte ut sin beste spiller for at kampen skulle bli noenlunde jevn. Sportsånd på sitt beste.

Veldig fornøyde

Sjefen for Briskebyturneringen, Anders Langseth, var godt fornøyd med gjennomføringen.

– Vi er strålende fornøyd. Det eneste vi ikke fikk gjort noe med er været. Det startet bra, men det ble en del regn på søndag. Vi klarte å gjennomføre alle kampene, og det er viktig for oss. Også showet på lørdagskvelden er vi strålende fornøyd med. I fjor hadde vi rundt 5.000 innenfor portene. Med dårligere vær i år kom det rundt 3.500 tilskuere. Det er veldig bra, sier leder Anders Langseth.

Moro med langtur

Tronheimsklubben Astor har alltid hatt med mange lag i Briskebyturneringen. Unntaket kom heller ikke i år.

Med litt over 100 spillere, pluss trenere og foreldre var de godt synlige i Ankerskogen.

Vi spurte Christer, Henrik og Edvin om hva som er så morsomt med denne turneringen.

– På langtur, mange kamper, lek og moro og at vi er sent oppe. Det er bare kult, sier trioen i kor.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke