23. jul
I rivende utvikling: Julie Blakstad (t.v.) og Mathilde Harviken.
 
Fra J17-landslaget til J19-landslaget

Publisert: 16.aug.2018 13:48
Oppdatert: 16.aug.2018 13:59

Julie Blakstad og Mathilde Harviken er flyttet opp fra J17-landslaget til J19-landslaget. Nå skal duoen bryne seg mot to år eldre jenter fra Island og Sverige i en turnering i Sandefjord om 14 dager.

Begge har en fantastisk utvikling i Fart om dagen. Lønnen kom i form av nye landskamper med spillere som er to år eldre. Begge har blitt bedre spillere på kort tid.

Leder i Fart, Frode Dalseng, er strålende fornøyd.

– Jeg er utrolig glad på Julie og Mathildes vegne. Dette har begge fortjent. Det er også en anerkjennelse til Fart, for at vi gjør mye riktig om dagen. Vårt trenerteam gjør virkelig en god jobb med og utvikle unge spillere, sier lederFrode Dalseng.

Også veteran Lene Bredesen gleder seg over ungjentene.

– Herlig er ordet. Jeg har spilt med mange gode spillere, men Julie Blakstad tar kaka. Hun er et så stort talent at vi i Fart skal være veldig fornøyd med å ha henne. Det gjelder selvfølgelig Mathilde også, sier Lene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke