17. jul
RASK: Lars Erik Aasvestad og Martin Nyhagen i full fart på Vendkvern.
 
Full fart i svingene
Rally Hedmarken er godt i gang. Ved 10-tiden i dag morges entret sjåførene Vendkvern-banen med gassen i bånn.

Publisert: 21.sep.2013 14:10
Oppdatert: -

Nøyaktig etter tidsskjemaet kom sjåførene i gang på motorbanen ved Ingeberg. Etter hvert skimtet sola fram, og de frammøtte publikummerne fikk oppleve både stor fart og høy spenning. Noen gjenstander langs vegen fikk kjørt seg kraftig da noen satset kanskje litt for hardt.

Lars-Erik Aasvestad og kartleser Martin Nyhagen fra Vang (bildet) kjørte fort på Vendkvern, i kjente omgivelser. Her har de sikkert kjørt flere hundre runder tidligere, og de var tydelig ivrige etter å vise seg fram for publikum.

Vendkvern-runden var det fjerde strekket av totalt elleve. En bil har brutt etter at den tok fyr og ble vrak av flammene. Ellers er fremdeles alle de startende med. Foreløpig ligger det an til at Anders Grøndahl og Trond Svendsen går seirende ut, men fremdeles skal mange etapper kjøres.

Ved 17.30-tiden skal NM-vinneren kåres og ankomme Scandic.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke