buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FORTSETTER: Atle Gulbrandsen (fra venstre), Håkon Schjærin og Kenneth Østvold fortsetter i VLN med helt ny bil.
 
Gir gass med ny bil
Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold har fått på plass ny bil foran den kommende VLN-sesongen, og satser videre i en ny klasse.

Publisert: 05.jan.2017 17:35
Oppdatert: 05.jan.2017 17:35

– Dette er veldig, veldig gode nyheter, forteller Gulbrandsen fornøyd til HA-sporten.

Møller Bil Motorsport har besluttet at de ønsker å fortsette samarbeidet med Hamar- og Ottestad-førerne, som kjører sammen med Håkon Schjærin fra Flisa i VLN-sirkuset i Tyskland, som kjøres på den legendariske Nürburgring-banen.

Ny klasse

Den nye satsingen gjelder også en helt ny bil og klasse.

– Dette er en helt ny bil fra Audi sport, og den heter Audi RS 3 LMS. Dette er en bil som Audi sport har bygget og vist fram i fjor høst, og som er helt ny, sier han.

Neste sesong er også Gulbrandsens 25. sesongen som motorsportfører, og Hamar-mannen håper de klarer å følge opp forrige sesongs gode resultater. Da kjørte teamet inn til tre seire, en andre- og en tredjeplass på fem løp.

– Vi har ambisjoner om å kjempe i toppen her, men vi må først lære oss å kjenne bilen. Ambisjonene på sikt er helt klart å være med i toppen, forteller han.

Tøffere motstand

Den nye klassen inneholder også flere biler, og Gulbrandsen anslår at det er mellom 15 og 20 biler som stiller til start i samme klasse neste sesong.

– Det blir tøffere motstand for oss, tror vi. Mest sannsynlig blir dette en stor klasse med mange biler. Det blir knallhøyt nivå, men det synes vi bare er gøy, forteller Gulbrandsen.

Den nye avtalen med Møller Bil Motorsport gjelder for ett år av gangen, med mulighet for forlenget satsing og samarbeid.

– Avtalen skal opp til vurdering etter hvert år. Men hvis vi leverer og alt fungerer bra, så kan det et godt bli flere år, sier han.

Enn så lenge har ikke Gulbrandsen og teamet besluttet hvor mange av VLN-rundene de skal kjøre kommende sesong.

– Det har vi ikke bestemt oss for enda. Nærmere sesongstart skal vi bestemme oss for hvilke løp vi kjører, forteller han.

Etter forrige sesong var framtiden usikker for Gulbrandsen og Østvolds team.

Gulbrandsen fortalte etter sesongen at det var knyttet spenning til om Møller Bil Motorsport ønsket å fortsette satsingen, og Hamar-mannen fortalte at det var helt åpent om de kom til å fortsette eller ikke.

Nå forteller han imidlertid at han aldri fryktet at de måtte gi seg i VLN-sirkuset.

– Nei, det kom aldri dit. Jeg hadde en god magefølelse hele tiden. Jeg følte meg relativt trygg på at det kom til å bli en fortsettelse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat