23. okt
ROSER: Vipers-trener Kenneth Gabrielsen elsker at Storhamar satser tungt foran den kommende sesongen.FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Gir Storhamar ros
Vipers-trener Kenneth Gabrielsen elsker at Storhamar satser tungt den kommende sesongen. Han tror de kan overraske alle.

Publisert: 11.aug.2017 22:29
Oppdatert: 11.aug.2017 22:46

Vipers - Storhamar 19-19

Etter å ha sett eget lag spille uavgjort mot Storhamar, erkjenner Kenneth Gabrielsen at han er imponert av Storhamar.

– De ser veldig bra ut og de blir leie å ha med å gjøre utover, det er det ingen tvil om, sier han.

Han er selv trener for et hardtsatsende Vipers-lag, som av de fleste regnes som den aller beste kandidaten til å vinne både serie- og NM-gull kommende sesong.

Blide og muntre

I semifinalene i vår, slo Vipers ut Storhamar over to kamper. Foran den andre kampen, som ble spilt i Kristiansand, uttalte Storhamar-trener Arne Senstad følgende i et intervju:

«Jeg fortalte at de fikk juble i år, for til neste år skal vi ta dem».

Gabrielsen trekker på smilebåndet da han får høre sitatet.

– Det er mye mulig de klarer det. Vi er ganske blide og muntre, så det kan godt hende vi smiler selv om vi taper for Storhamar. Men vi skal jobbe på, gjøre vårt og ha fokus på oss selv. Det er det viktigste for oss, forteller han.

Hyller satsingen

Senstad selv står for det han har sagt. I alle fall nesten.

– Det var ment med tanke på en enkeltkamp. Vi får se når vi skal til Kristiansand i løpet av sesongen, så skal vi gjøre alt for å klare det. Det var det som det var snakk om. Men det er morsomt å fyre litt. Det er mye interesse der, så da må jeg fyre litt. Jeg står for det, sier han.

Gabrielsen hyller satsingen på Hamar denne sesongen.

- Det er helt fantastisk, det er helt glimrende. Vi må ha flere lag som får inn mennesker i administrasjonen som vet hva som skal til. Det er det som er nøkkelen. Da blir det ikke bare ord, men handling. Det er ganske viktig, sier han.

Han mener slik satsing er med på å løfte produktet norsk håndball til nye høyder.

Og Vipers-treneren er overbevist om at Storhamar er relle utfordrere til å vinne NM-gullet.

- Absolutt. Når de får inn Heidi (Løke), (Anne KJersti) Suvdal kommer i slag, en spennende polsk spiller (Aleksandra Zimny), (Kamilla) Sundmoen, (Tonje) Enkerud, det er mange gode spillere å ta av der. Det kan bli ordentlig bra, sier han.

Senstad er ikke helt enig med kollegaen. Han mener denne sesongen kan bli for tidlig til at de kjemper om gull.

- Det er like lett for ham å si som det er for meg. Men spiller for spiller, så ligger de hakket foran. Men jeg tar gjerne feil, smiler han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke