buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Har store planer: Pål-Jan Stokke i Atlungstad Golf.
 
Golfakademi på Atlungstad
Atlungstad bygger ut og starter golfakademi.

Publisert: 22.des.2013 20:29
Oppdatert: -

Stange
- Vi har i dag signert avtale med ny PRO for neste sesong. Det er foreløpig gjort en ettårsavtale, dog er det en intensjon om at samarbeidet skal strekke seg over flere år, opplyser Atlungstad Golf AS og Atlungstad Golfklubb i en e-post til sine medlemmer.
Atlungstad ønsker å starte et golfakademi sammen med Darren Webster Clarke.
- Han er en av landets mest kompetente trenere, han har også trener- og oppfølgingsansvar for de beste juniorene/ungdommene i Norge. Darren vil være faglig ansvarlig for opplegget, mens det er svenske Marcus Thim som skal ha den daglige oppfølgingen på Atlungstad, skriver Pål-Jan Stokke (administrerende direktør i Atlungstad Golf) og Runar Skjemstad (leder i Atlungstad Golfklubb).
- Å bygge og utvikle et golfakademi på Atlungstad vil være en prosess som vil ta litt tid. Rangen skal utvikles til å bli en treningsarena som både skal være spennende og utfordrende, det skal bygges en korthullsbane, eventuelt et nærspillsanlegg i tilknytning til rangen og det skal opp en ny puttinggreen mellom husene og Sandvikaveien. Dette vil være et krevende økonomisk løft, dog tør vi håpe på diverse støtteordninger til noe av dette, herunder spillemidler til korthullsbanen, heter det i e-posten.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat