20. jul
GULLGUTT: Kristian Græsli (17) tok steget helt øverst på pallen på den klassiske 10-kilometern i junior-NM. Foto: Jacob Sundblom Nygaard
 
Græsli ble norgesmester
I suveren stil gikk 17-åringen inn til NM-gull ved 13-tiden i dag. Ingen var i nærheten.

Publisert: 23.feb.2013 14:41
Oppdatert: -
Det ble gått to runder på fem kilometer. Under hele løpet hadde Kristian steinkontroll. Han ledet hele vegen, men satt ikke inn støtet før på den siste runden. I den hardeste bakken klemte han til, og ingen holdt følge.

- Jeg hadde god flyt og traff godt i sporene. Taktikken var å starte hardere enn vanlig. Jeg må vel sies å ha lyktes med det, sier han med et bredt smil til HA etter målgang.

Og det lyktes virkelig til de grader. Hele 30 sekunder gikk han foran nestemann i mål. Da kom seiersgliset fram for den ellers så beskjedne unggutten.

- Det var utrolig artig. En enormt deilig følelse. Jeg har ikke vært så god i klassisk før, så dette smakte virkelig godt, sier han.

I morgen går Kristian stafett. Da er han stinn av selvtillit, og blir farlig å se opp til for konkurrentene.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke