buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
VIL VIDERE I CUPEN: Kamma-angriper Tore Andreas Gundersen.
 
Gundersen ikke tannløs før cupoppgjøret
Kamma-spissen holdt selv den brukne tanna på plass til kampen var over mot Ranheim, og forsikrer at han er klar for å vise tenner igjen når det onsdag står om kvartfinale i cupen.

Publisert: 17.jun.2013 20:56
Oppdatert: -

Tore Andreas Gundersen fikk seg en kilevink så tanna knakk i to, da en spiss albue traff ham kontant i kjeven i en hodeduell borte mot Ranheim i helga.

- Bet tanna sammen

HamKam vant kampen 3-0, og rundet av seieren mot topplaget med en løs tann hos sin fremste mann.

- Jeg bet bare tanna sammen, så den skulle holde seg på plass til kampen var ferdig, gliser angriperen dagen derpå.

Kan få tannprotese

Han har vært hos tannlegen med den orale skaden, og røper at han fort kan komme til å ende opp med en halv tann der bak (se bildet).

Han ble operert for blindtarmbetennelse i april, og brukte flere uker på å komme tilbake i toppform. En ny operasjon midt i sesongen frister ikke.

- Jeg skal prøve å få rotfylling på tanna denne uka, men det kan også hende at den må trekkes ut. Da er i tilfelle alternativet til den tanna jeg hadde, å bore inn en skrue som skal funke som en slags protese. Men da forblir jeg heller en tann fattigere, gliser Gundersen, som gjerne demonstrerer at han likevel er mer enn i stand til å vise tenner når HamKam igjen skal spille kamp onsdag.

Drømmer om VIF hjemme

Da gjester de bruntrøyene, som i fjor høst nektet dem spill i opprykkskvalifiseringen etter nøkkelkampen på Nedre Eiker. Men Mjøndalen fikk svar på tiltale på samme arena, da HamKam vant vårens seriekamp 2-0.

Nå står det om kvartfinale i cupen, og tidligere Lillestrøm-cupmester Gundersen er svært sugen på å ta seg videre i cupen med de grønne og hvite.

- Det er klart det er en gulrot for oss alle sammen. Det ville vært en drøm for eksempel å få spille kvartfinale hjemme mot Vålerenga. Men vi må ta Mjøndalen først, understreker han.

- Er der det smeller

Gundersen vet det blir en tøff kamp, men er klar for å gå i krigen på nytt. Han er ikke ukjent med å pådra seg smeller som stemplingen fra Jesper Mathisen mot Start i fjor høst eller tannknekken han fikk i Trøndelag sist.

Men han vil ikke være med på at han er noen ulykkesfugl.

- Nei, jeg er der det smeller, og er vant med å ta en støyt. Det blir nok en tøff match mot Mjøndalen også - jeg har sett åssen de spiller, fyrer han før den viktige 4. rundekampen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat