21. jul
 
Gutta avslører hva de egentlig mener om damefotball
Spillerne til både HamKam og Brumunddal avslører i Corner hva de mener om damefotball.

Publisert: 16.jun.2015 16:15
Oppdatert: 16.jun.2015 16:23

Denne Corner-sendingen evaluerer damefotballen både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Og få med deg hva A-lagsspillerne til HamKam og Brumunddal mener om det som blir prestert av Norge i fotball-VM.

I studio blir spørsmålet om hvem som er verdens beste kvinnelige fotballspiller tatt opp. Og hvem som er den beste lokale spilleren på kvinnesiden.

I tillegg forklarer landslagstrener Lena Tyriberget at vi henger litt etter - særlig på guttesiden - når det gjelder utviklingen av unge gode fotballspillere i Indre Østland Fotballkrets. Få med deg forklaringen på hvorfor hun mener dette.

Vi prøver fortsatt å finne noen som kan skyte like hardt som Pål Jacobsen. Denne gangen er det Brumunddal sin tur til å prøve, men få også med deg Pål Jacobsen egen forklaring på hvorfor det var mulig for han å skyte så hardt. Den forklaringen vil kanskje overraske deg.

Alt dette i denne ukas Corner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke