18. aug
BANENS GIGANT: Sondre Gjerdalen spilte en stor kamp. Her scorer han en av sine ni mål.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Gutta har blitt voksne
Storhamar herrelag i 2. divisjon, spilt en meget god kamp og vant fortjent over Sarpsborg. Med tanke på nedrykk, kan dette være poengene som redder laget til å bli i divisjonen.

Publisert: 17.feb.2018 17:36
Oppdatert: 17.feb.2018 17:36

Storhamar - Sarpsborg 31-28

Dette var to lag som ville vinne. Storhamar hadde nok et større press på seg enn bortelaget. Med denne seieren, kan spillerne senke skuldrene litt.

Trenerduoen Roger Jenssen og Piotr Medestowicz var svært så fornøyde etter at to meget viktige poeng var sikret.

 - Vi må huske på at vi møtte et svært godt lag. Vi har vinnere både bak på banen og forover i banen. På stillingen 19-19 tok vi en liten sjanse. Keeper Even Larsen hadde spilt en god kamp så langt, men vi valgte å sette inn Eidar Henriksen. Han vartet opp med meget viktige redninger. Det var rett og slett herlig å se, sier Roger Jenssen.

Også Modestowicz var fornøyd.

- Det var gode prestasjoner ute på banen. Sjøl om vi tok noen svake valg i noen perioder, så hentet vi oss inn igjen. Vi takler presset bedre og bedre. Det er en styrke. Jeg synes alle bidrar i denne kampen, sier Modestowicz.

 Det var mange som var gode i denne kampen. Keperne er nevnt. Forover var det flere som spilte opp mot sitt beste.

Den beste av dem alle var strekspiller Sondre Gjerdalen. Ha fikk juling, ga juling og scoret hele ni mål. En god nummer to var Håvard Solheim Jenssen. Han ble lagets toppscorer med ti mål. Stian Christiansen hadde også en god dag. Stian stoppet på sju scoringer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke